MERSİN / TARSUS - Ayşe Mirici Ortaokulu

MİSYONUMUZ - Our Mission

Ayşe Mirici Ortaokulu olarak öğrencilerimizin temel bilgi ve becerilere sahip olmalarını sağlayarak kendilerine, ailelerine, ülkesine ve insanlığa değer veren, öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen, milli ve ahlaki değerlere sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Biz, öğrencilerimizin bilgi çağının değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerilerle donatmak, sağlıklı ve dengeli gelişmelerini sağlamak, onlara gerçek yaşama hazırlanabilecekleri bir ortamı sunmak için varız.

As Ayşe Mirici Secondary Schoolwe are working for our students to be taking care to themselves, our country and humanity, giving importance to learning and ways of reaching information, respecting to national and moral values. We aim to reach these targets by acquiring main information and skills. We are here to present them to equip the skills for answering the needs of changing and developing information age, procure a healthy and balanced build-up and prepare them to the real life out.

Yayın: 02.11.2017 - Güncelleme: 01.07.2020 11:07 - Görüntülenme: 680